Zoekopdrachten
Werkwijze verhuurders »

Werkwijze verhuurder


Uw doelstelling
Als vastgoedeigenaar bent u geholpen met een zo hoog mogelijk rendement met beperkte risico’s.
Dit betekent een betrouwbare huurder, die gemaakte afspraken na komt. Of het nu gaat om een lange huurperiode van een aantal jaren of een tijdelijke invulling, wij kunnen u een geschikte huurder bieden.

Uw woning in beheer
Ook het beheer van uw kostbare bezit kunnen wij verzorgen. Van het innen van de huurpenningen voor u tot het regelen van onderhoud. Evenals de begeleiding bij aanpassingen en opwaardering van uw gebouwen. Onze vastgoed ontwikkel kennisstaat tot uw beschikking. Informeer naar de mogelijkheden van de meerwaarde of kijk op http://www.rivas-vastgoed.nl voor referenties.

Uw voordeel
• Gratis adverteren op rivas.eu
• Het beheer en de inning van de huurpenningen kunnen door Rivas worden verzorgd
• De verkoop van uw woning kan doorgang vinden
• Beperkt leegstandrisico, wij adviseren u graag op dit gebied
• Gratis juridisch en financieel advies

Onze Klanten
Door onze ruime ervaring op het gebied van de huisvesting van Europese werknemers kunnen wij u een betrouwbare huurder bieden. De uitzendorganisaties die verbonden zijn aan de ABU en VIA worden strikt gecontroleerd op de huisvesting van de medewerkers. De huisvestingsregels zijn onder andere verwoord in de SKIA en Certified Home Flex. Voor referenties of meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Onze Werkgebieden
Ons werkgebied is hoofdzakelijk Brabant, Gelderland en Limburg. In de Randstad en het noorden van het land werken wij samen met collega verhuurders. Ook net over de grens van Duitsland en België verhuren wij woningen voor vastgoedeigenaren.

Onze Werkwijze
Wij werken op basis van no-cure-no-pay. Alleen als er een huurovereenkomst tot stand komt bereken wij u bemiddelingskosten ter hoogte van een maand huur exclusief BTW. Uiteraard kunnen wij u referentiepanden laten zien om u te overtuigen van onze succesvolle werkwijze.

1. In een eerste gesprek adviseren wij u over het beheer en verhuurmogelijkheden van uw woonruimte.
2. Met de gegevens die u via rivas.eu aanreikt stellen wij een brochure samen die wij op de website plaatsen. Daarnaast sturen wij een mailing naar onze vaste huurders. Hieraan zijn geen kosten verbonden tot het moment van verhuur.
3. Uit de mailing meldt zich in de meeste gevallen direct een potentiële huurder. Een afspraak voor bezichtiging wordt met u gemaakt.
4. Eventuele onderhandelingen over huurvoorwaarden worden door ons gevoerd. Met uw instemming over de voorwaarden wordt het huurcontract opgesteld. De afspraken kunnen wij voor u in een contract opnemen.
5. In de startoplevering wordt middels foto’s de huidige staat van uw woonruimte vastgelegd, zodat er bij het eind van de huurperiode geen discussie kan ontstaan over de eindoplevering.
6. Met de huurder worden aanvullende afspraken gemaakt over huisregels en instructies over brandveiligheid.
7. Uw woonruimte is veilig en u kunt na afspraak altijd langskomen voor een inspectie. Ook kunt u met potentiële kopers uw woonruimte bezoeken.
8. Op de door u aangegeven datum wordt de woonruimte opgeleverd in dezelfde staat als op het moment van de start van de huurperiode, geheel ontruimd en schoon.


Klik hier om uw woning direct aan te bieden
Bekijk zoekopdrachten » Gratis woning plaatsen »
Bekijk al ons aanbod